m

This is Aalto. A Professional theme for
architects, construction and interior designers

Call us on +651 464 033 04

531 West Avenue, NY

Mon - Sat 8 AM - 8 PM

Top

STUDIOBEUVING is een in Wageningen gevestigd architectenbureau met een focus op tijdloze architectuur. Met plezier en toewijding werken we aan projecten op verschillende schaalniveaus. Elk project wordt benaderd met dezelfde liefde en aandacht, ongeachte de aard of omvang.

In alle ontwerpen streven we naar een vanzelfsprekende eenvoud. De kracht van eenvoud wordt vaak onderschat. Het geeft de toekomstige gebruikers een neutrale basis die ze zichzelf kunnen toe-eigenen. Daarnaast maakt het projecten efficiënt en betaalbaar. Door dit streven realiseren wij meer kwaliteit voor hetzelfde budget.

STUDIOBEUVING komt voort uit Beuving Martensen architecten. Berry Beuving heeft van 2000 tot aan de start van zijn bureau in 2008 gewerkt bij Ronald Janssen, Meili Peter Architekten, de Rijksgebouwendienst, Koen van Velsen en Office Winhov.

Het winnen van de internationale Europan 9 prijsvraag was de aanleiding om het bureau te starten.

STUDIOBEUVING is de nieuwe naam van BB/Architects.

specialisme

STUDIOBEUVING beperkt de inzet van creativiteit niet tot esthetiek. Vanaf de eerste schets tot de bouwwijze en materialisatie, overal is creativiteit een waardevol instrument. Voor ons is het startpunt van elk proces het scherp krijgen van de vraag. Het vinden van heldere antwoorden hierop, door de inzet van conceptuele denkkracht, is het specialisme dat alle projecten bindt. Voor al onze opdrachtgevers creëren we meerwaarde met creativiteit en kunde.

 

Voor basischool De Boomgaard is de meerwaarde een slim cluster van functies, waardoor de school binnen budget toch een aula krijgt waar alle leerlingen tegelijk in passen.

 

Een overtuigend stedenbouwkundig concept waarmee een complexe locatie de beste invulling krijgt is voor de stad Genève onze meerwaarde.

 

Voor onze opdrachtgever Natuurmonumenten is meerwaarde is het toepassen van biologische alternatieven voor bouwmaterialen, zonder dat dit leidt tot concessies.

opdrachtgevers

STUDIOBEUVING werkt sinds 2008 met veel plezier voor:

 

gemeente Utrecht

gemeente Duiven

Bouwfonds Investment Management

Explorius

Slokker Vastgoed

Ruimtemanagers

Volkshuisvesting Arnhem

ABC Nova Amsterdam

Natuurmonumenten

Kanton Genève

Stichting Mevrouw Meijer

Stichting PCOU Willibrord

Katholieke Scholenstichting Utrecht

gemeente Wageningen

Wageningen University & Research

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We sturen u graag een gedetailleerd portfolio.

erkenning

2018 – eerste prijs voor de prijsvraag “Icoon Oostelijke Vechtplassen” in de categorie professionals.

2017 – eervolle vermelding voor de Rietveldprijs met de opzichterswoning. De Rietveldprijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een uitgevoerd project in Utrecht.

2014 – tweede prijs voor het ontwerp voor het entreegebied UNESCO werelderfgoed Kinderdijk. Er waren 132 internationale inzendingen.

2012 – jonge honden presentatie in Utrecht.

2008 – Europan 9. Het winnen van deze prijs markeert de start van het bureau. Europan is een internationale prijsvraag voor jonge architecten.